4ο Eργαστήριο LTT C5 του project Erasmus+, Pitch στην Θεσσαλονίκη από 2 έως 6 Δεκεμβρίου 2019.


Ακολουθεί η συνάντηση όλων των μάνατζερ των 6 εταίρων στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019

Το πρόγραμμα «το Θέατρο ως μέσο καλλιέργειας δεξιοτήτων συνοπτικής και στοχευόμενης αυτοπροώθησης στην απασχόληση», (The Pitch), στηρίζεται σε μια στρατηγική εταιρική σχέση για την εκπαίδευση ενηλίκων, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus +, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό, με τη διαμεσολάβηση και το συντονισμό του Κροατικού Οργανισμού για την κινητικότητα και των προγραμμάτων της ΕΕ (AMPEU-HR01).

Η εταιρική σχέση συντονίζεται από το Πολιτιστικό Κέντρο Trešnjevka (Ζάγκρεμπ, Κροατία) στο οποίο συμμετέχουν έξι οργανώσεις εταίροι: Πανεπιστήμιο Akdeniz (Αττάλεια, Τουρκία), A.R.A.T.O.S. (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα), O.C.E.A.N. (Αθήνα, Ελλάδα), Διεθνές Συμβούλιο Πολιτιστικών Κέντρων – I3C (Σόφια, Βουλγαρία), Prizma (Maribor, Σλοβενία) .

Μετά τη 3η συνάντηση,εργαστήριο και Φόρουμ του προγράμματος στο Μαριμπόρ της Σλοβενίας το Σεπτέμβριο του 2019 ,ξεκινά το 4ο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη από 2 έως και 6 Δεκεμβρίου 2019 , με φιλοξενούντα Οργανισμό το A.R.A.T.O.S.

Το Φόρουμ θα ακολουθήσει η 2η Συνάντηση των μάνατζερ των συμμετεχόντων οργανισμών -εταίρων με σκοπό το συντονισμό του προγράμματος για την επόμενη περίοδο.

Το εργαστήριο και Φόρουμ καθώς και τη συνάντηση των μάνατζερ θα παρακολουθήσει η Συντονίστρια της O.C.E.A.N NGO Δήμητρα Σκούφη Κατσιδονιώτη και η εθελόντρια Ελένη Μαστοράκη θα συμμετέχει στο εργαστήριο και το αντίστοιχο Φόρουμ .

Θα ακολουθήσει στο τέλος Μαρτίου του 2020 το επόμενο Εργαστήριο στο Χαϊδάρι με φιλοξενούντα Εταίρο την O.C.E.A.N NGO