Ε+ Οργανισμοί των εταίρων


erasmusplusAMPEU-EN_grey-web

Ε+ Οργανισμοί  των εταίρων

Είμαστε μια εταιρική σχέση διαφορετικών οργανισμών (μικρές ΜΚΟ, ένα Πανεπιστημιακό ίδρυμα , κοινοτικά κέντρα κλπ) που εργάζονται με και για τα άτομα με αναπηρία με τη χρήση του θεάτρου (ή των παραστατικών τεχνών) στην εργασία τους σε, κοινοτική ή κοινωνική έρευνα μη-τυπικής εκπαίδευσης.

Theatreeducation_e_BW-300x175

Η συνεργασία μας – όπως και κάθε συνεργασία – είναι τόσο ισχυρή έτσι ώστε να μπορεί να περικλείει ακόμα και τα πιο αδύναμα μέλη της. Θα περίμενε κανείς ότι μια τέτοια ποικιλομορφία και διαφορετικότητα οργανώσεων θα σήμαινε ένα συγκεκριμένο ζήτημα εξουσίας εντός της εταιρικής σχέσης, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Ανεξάρτητα αν ο οργανισμός-εταίρος είναι αρχάριος είτε έμπειρος οργανισμός, όλοι συμμετέχουν με τον ίδιο τρόπο και στους ίδιους φορείς της εταιρικής σχέσης.

Διαφυλάσσουμε και προστατεύουμε τη συνεργασία μας μέσω της προάσπισης των δημοκρατικών αρχών, πρακτικά ασκώντας τη διαφάνεια, εργαζόμενοι για τον αμοιβαίο σεβασμό και την ανάπτυξη τέτοιων αμοιβαίων δεσμών και διαύλων επικοινωνίας που, από τη στιγμή που σχηματίζονται και δημιουργούνται (όπως απεικονίζεται παρακάτω) λειτουργούν ως ένα δίχτυ ασφαλείας για την Ε + (EDUCATHE +) συνεργασία και σύμπραξή μας.

E__Partner_organizations-all_vectorized_grey-300x297

Με σκληρή δουλειά και επικοινωνία, οι δεσμοί αυτής της εταιρικής σχέσης και τα κανάλια επικοινωνίας θα συνεχιστούν να υφίστανται, να λειτουργούν και να χρησιμοποιούνται και μετά το τέλος του προγράμματος το 2017 , οπότε και θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο παρόμοιων οργανισμών.

Οργανισμοί – εταίροι (κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους εταίρους)

C1 = UPSET (Ζάγκρεμπ, Κροατία)

C2 = INTEGRACIJAS INKUBATORS (Ventspils, Λετονία)

C3 = ΑΡΑΤΟΣ (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα)

C4 = AKDENIZ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (Αττάλεια, Τουρκία)

C5 = OCEAN (Αθήνα, Ελλάδα)

C6 = ADM (Siracuza, Ιταλία)

C7 = Teatar TSVETE (Σόφια, Βουλγαρία)

C8 = DE ZEYP (Βρυξέλλες, Βέλγιο)

 

ΛΟΓΌΤΥΠΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ (κάντε κλικ σε μια εικόνα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα άλμπουμ)

educathe