Οι ομάδες Αυτογνωσίας για το 6ο Καπη Αιγάλεω και τα ΚΑΠΗ Δάσους και Κέντρου Χαϊδαρίου ολοκλήρωσαν τη λειτουργία τους τον Μάϊο του 2016.Τις ομάδες συντόνισαν εθελοντικά οι Σύμβουλοι ομάδων και οργανισμών Σκούφη Κατσιδονιώτη Δήμητρα και Αγγελική Γιαννάτου.
Έγιναν 12 συναντήσεις από τον Οκτώβριο του 2016 μέχρι το Μάιο του 2016 ,με διάρκεια 1 ώρα και μισή και κάθε Δεκαπενθήμερο.Οι ομάδες λειτούργησαν με αντικείμενα τη Ζωγραφική,το Μύθο _Παραμύθι και τη Δημιουργική Γραφή και με απώτερο στόχο την ενίσχυση των δεσμών και της επικοινωνίας μεταξύ των μελών των ομάδων .
Στο 6ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω η ομάδα αυτογνωσίας κινήθηκε με πιο ελεύθερη θεματολογία δεδομένου ότι η ομάδα λειτουργεί για 3 χρόνια και το δέσιμο και η επικοινωνία μεταξύ των μελών είναι πολύ δυνατή.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δήμους Αιγάλεω και Χαϊδαρίου και τα μέλη των ΚΑΠΗ για την εμπιστοσύνη που μας περιέβαλαν.
Οι συντονίστριες των ομάδων
Σκούφη Κατσιδονιώτη Δήμητρα και Αγγελική Γιαννάτου