Βιωματικό Εργαστήριο: “Η Διαμεσολάβηση μεταξύ συνομηλίκων ως μέσον ειρηνικής επίλυσης συγκρούσεων, πρόληψης της βίας και αποκατάστασης των σχέσεων στο σχολείο”.


                                                                                       

                                                                                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός O.C.E.A.N NGO, θα οργανώσουν στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω το Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα:

“Η Διαμεσολάβηση μεταξύ συνομηλίκων ως μέσον ειρηνικής επίλυσης συγκρούσεων, πρόληψης της βίας και αποκατάστασης των σχέσεων στο σχολείο”.

Το σεμινάριο απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε Διευθυντές σχολείων, στελέχη εκπαίδευσης και σε κάθε εκπαιδευτικό που ενδιαφέρεται.

Επειδή το σεμινάριο θα διεξαχθεί βιωματικά με τη δημιουργία και λειτουργία μικρών ομάδων ο αριθμός συμμετοχών θα είναι περιορισμένος.

Παρακαλούσαμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στο: https://goo.gl/forms/Mu3B5QjrRfThBgRl2

μέχρι 12 Μαρτίου 2018.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω, Κύπρου 1 και Μ. Μπότσαρη

https://goo.gl/maps/KNMmHSx9toE2

το Σάββατο 17 Μαρτίου από τις 10:00 πμ έως 13:00 μμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Εμψυχώτριες του Σεμιναρίου θα είναι:

1. Αγγελική Γιαννάτου, τ. Διευθύντρια του 2ου Γυμν. Ασπροπύργου, σύμβουλος ομάδων και οργανισμών και πρωτοπόρος στη λειτουργία της Διαμεσολάβησης στα σχολεία

2. Δήμητρα Σκούφη Κατσιδονιώτη, εκπ/κος, Φυσικός, Μsc, επιμορφώτρια Β΄ επιπέδου Μείζονος προγράμματος, Επ. Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας, Σύμβουλος Ομάδων και Οργανισμών, Συντονίστρια του Οργανισμού O.C.E.A.N.